Thursday, October 30, 2008

Aku Yang Kepenatan


Sori lah kepada mummy (err daddy aku tak pandai guna komputer), adik beradik,kawan-kawan dan sanak sedara serta tak lupa musuh dalam selimut (nanti lepas pindah kita gaduh balik k) yang follow my blog. Sibuk bangat dong... mau pindah rumah. So everyone, I tetapkan pendirian to move to B-11-1 on 1-11-2008. Hehehe.... ong tak? Kesian career lady macam aku dan Ida terpaksa mengemas dan mengangkut barang sikit2 lepas opis... Sakit pinggang ku yang ramping nie angkut kotak...

11 comments:

mohdsazali said...

Bos you duduk dengan cik ida lagi ke... kat umah baru.... bos bila la nak jemput saya g makan2 kat umah...

bos you sekarang nie.... kat enforcement ada musuh ke...... macam tak caya jea....

rambomadonna said...

Zali, cik ida dgn i dah tak jadi life partner dah. Dia pindah ke segambut villa. I pulak jadi jiran Che Det kat Mines hehehe.

Zali, tak semua orang sygkan kita. Tu lah seburuk2 Dr. P syg jugak di kat aku walaupun pernah bagi surat ingkar perintah kat aku :). Skg enforcement zali tak mcm dulu, kalau gelak kuat pun ada org bagi surat layang kat KSN hahaha...

Btw zali, itu cuma untuk mengaburi pembaca jer... Takkan nak kata kawan dalam selimut kot. surelah mammarazi u know who korek nanti.

makan2 tuh akan diumumkan... hang tu kata nak bagi tgk rumah yang ala-ala mahligai tuh...smpi la nie tak call pun...

SeMiN said...

Rambomadonna: hmm tak sabau rasanyer nak berkunjung ke Mahligai baru ko... pastu dapat plak makan grilled whole chiken stuffed with potatoes hehehe... hmmm sayang gak ko kat Duda ko Dr. P tu ekkk? hehehehe.. nak wat camner.. tu kan cinter pandang pertamerrrr! kih kih kih...

rambomadonna said...

amboi amboi semin... statement hang tu memang nak kena santau oleh aku... eee...eee aku tak share lagi pengalaman masak stuffed roasted turkey... yang syoknyer aku perasan oven aku tu besar...hah balik lah cepat ke msia..

SweetSour B said...

dah c be'lehsih gan ida agi...diwajibkan cereh talak tiga.. mbak haluan masing2. huhuhu.
Iboh irau, mun ko tonggeng2 selalu agik kacak body..wuuhuu
Ku hadiahkan penyeri wumah ko klak k...

:zali: maner tak nyer ader musuh dlm selimut. Die kan chanteks...diva enforcement.. hehehe

mohdsazali said...

ala... bos.... kan you dah amik tukang sapu cat dinding yang paling effektif kiranyer serupala dengan umah saya... ala bos umah i flat low cost jea... tak macam bos....

nie sweetsour... yang ko cakap bahasa sarawak yang aku faham sekerat2 jea buat apa... payah la....

ala dia memang diva enforcement... akau daha meramalkan yang dia akan jadi pengarah enforcement pada masa depan...

kan dia ikut.... diva seorang lagi yang duduk tempat ittew.....

sweetsour aku masuk blog ko... ala2 ayat puitis... jea... or dah ada kekasih la.... wei Mr M tue sapa? aku kenal ke

Olpicture said...

pinggang you ramping ker?

rambomadonna said...

Zali & Sweet B : Korang memang sweet... tu lah susah jadi diva nie tau... hehehe tapi akak taknak lah sampai pengarah OK... tak rela bersara kat situ OK...

Olpicture: Mestilah ramping, kerana diriku begitu berharga..

ming.... said...

udah pindah ler ni?? ok ok... nanti i buat lawatan mengejutkan!!

rambomadonna said...

Ming, kalau u buat lawatan mengejutkan sekarang kat rumah baru i tuh, jgn2 u yang terkejut...

Olpicture said...

naper your face tak appear kat "followers" dalam my Blog tu?

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails