Tuesday, October 21, 2008

Jamuan Rumah Terbuka Aildilfitri - Bahagian Korporat KPKT

Aikks... Bahagian Korporat? Wooowwww, nak kena buat kenduri doa selamat 30 hari 30 malam tuh kalau boleh keluar dari Enforcement. Untuk makluman kawan-kawan kita yang jauh di perantauan, my entry kali nie kira mewakili lah rakan-rakan kita yang takde blog, yang tak reti nak upload gambar kat blog (perhaps PC as well ... opssss), yang hanya tau membaca blog dan satu lagi kategori - "blog? what block? block K?". Neway, thank you lah Kak Noni sebab sudi menjemput hamba ke majlis yang "biasa-biasa" tuh. Hehehe... anang manas-manas wai, lagik munyi scanner (..utk yang tak paham tuh anggaplah ini mcm iklan Maybank nyak meh rimau).

Juadah-juadah yang disediakan dari pandangan kiri.


Juadah-juadah yang disediakan dari pandangan sudut kanan.




Yang nie Mashita punya pinggan. Habis licin. Masa gambar nie diambik Saharah cepat-cepat clear pinggan-pinggan dia.




The hand that rock the cradle is the hand that sapu licin the sate. Kenal tak saper punya tangan nie? Cincin permata "grand" gitu. Ori ke spicy yang?


Kek "Secret Recipe" tuh Ida yang belasah habis...



Nie Mirza punya mee kari...




Nie Mirza punya roti jala in chicken curry gravy. Susah nak ambik gambar yang menarik sebab kebanyakan subjek habis dibelasah sebelum gambar sempat diambik.



Door gift untuk special guests... Saharah kata baguslah boleh pakai masak malam nie..


Kami pelajar-pelajar University Damansara Town Center, Kuala Lumpur, Malaysia mengucapkan Selamat Hari Raya Aidilfitri, Maaf Zahir dan Batin kepada rakan-rakan serta sedara mara kami yang berada di Bonn,Jerman dan Durham,UK. God's willing kami akan balik kalau gaji naik tahun depan.

7 comments:

SeMiN said...

Weeeehhhh! korang mmg hanttuuuuuuu! makan tak ingat kengkawan... tunggu la aku balik... Msia.... nahas korang... aku buat makan lagii special...... hampehhhhh! hehehehe

SeMiN said...

Mak bok dan shitot... bukan main... over lg tuuuu!

rambomadonna said...

Untuk makluman kau, gambar2 tuh cuma bagi gambaran 30% jer apa yang sebenarnya berlaku. Byk di cover supaya tak kena kutuk dek kau dan kak Meli.

toil said...

ish bila pulak amik2 gambar dr pelbagai sudut ni... tak sedar sungguh.

rambomadonna said...

Toil: aku nie ala2 photojournalist Nat Geo.. u can't sense my presence...

mohdsazali said...

wah2 my forme bos-bos.... dah sejak azali kalu bab makan memang macam tue.... termasukla tuan punya blog nie. he he he... yang boleh jumpa blog nie coz petangsemalam g Bhg Kewangan KPKT jumpa pn mashi n dia bagi alamt bolg kak meli... to jang boleh jumpa blog kak jem n abg min punya blog.. he he he

bos,
i miss my life at KPKT ishk ishk ishk.

rambomadonna said...

Anakku Sazali: Tu lah, masa duduk kat KPKT bukan main lagi nak keluar. Sekarang takleh nak join kaki2 melantak mcm kitak org. Biasa la Li, 'eat as if there is no tomorrow" selagi boleh. Nanti jd mcm Mama REM, pegi Jerman hari2 makan kebab.Gi Durham, baru sibuk nak masak tom yam, nasi goreng cendawan lah...hahaha

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails