Tuesday, May 12, 2009

Susah hati!!!!

Tengah susah hati sekarang nie. I tak tahu mana I letak my 8GB memory card. Dalam tuh banyak betul gambar2 menarik yang I belum tranfer to my external HD. Mostly gambar about my recent travel to Kulim and Penang.

I nak share sebenarnya dalam this entry ... ada satu pic yang I ambik masa tgh driving at 120 km/per hr on a distance sunset view. Then gambar2 yang I ambik guna my new Canon EOS 500D DSLR camera. Sedey ... sedey ...

Hope I misplace it at Emel's house.

Having said that .. I would like to congratulate Sue on her success as Sabah first female paraglider ... eee ... kurang sudah aku benda2 lasak mcm nie ... now I am more to arts and culture. Mau explore the softer and artistic side of Mie ... Hmmm, rasa mau tukar nama ke rainbowmadonna. BTW, Suna ada sekarang di sini with me ... biasalah rumah aku sudah jadi Tunehotel.com.

This week ... my home welcome many visitors. Semalam Suna and this Friday ...looking forward to see Emel, Jethro and Davidson for AF Finale. Again, business "rumah tumpangan" makin rancak hehehe ... cousin david ... anang lupak baik mee kolok auk ...

Now barulah aku berdiri sama tinggi ngan kau and Jet coz aku dah ada DSLR camera ... tapi lawak nar kitak orang ... mbak kamera high end sik juak ambik gambar hehehe. EmeL sik mauk kalah juak .. she bought Canon IXUS 100IS last Saturday ...

To my mom and Po ... Happy Mothers Day ... geram nar aku nangga muka si Maegan. Tembam! Bought booties and soft toys for her last week. Later I buy gown for her ... sekali with Gina's. Nanti jeles pulak dia with Maegan, as she is no longer the baby of the family.

To Jason ... Congrats on your Convo ...

Hmmm .... I still susah hati nie!

10 comments:

Si Yoyop Bah... said...

Tq Jaime. Looking frwd 2 soar the sky again. Suna ada tgk ke blog aku?.

Abet said...

hi kazen,, wah dah ada canon slr eos500d kawann.. hehehe.. great! keep it up! ada masa, kita g ambik gambar kat cameron highland guna camera canggih kita.. its worth it you know.. hehehe.. c u this weekend. Brapa bungkus kolo mi ko mok?

SeMiN said...

Rainbowmadonna, hebat kau..siap ade high end camera lagi tu... bila nak rainbowkan blog nie dgn foto yg lebih meriah...

Olpicture said...

Kelassss akak skang ni terus UPGRADE gitew! so, boleh la tempah you jadik photographer i kalau gitew?

rambomadonna said...

To Sue: Aku seronok tgk ko suda achieve ur dream on your 17th besday (eyes rolling) ... on my 17th besday last year .... I celebrated it in my fully renovated contemporary concept home hehehe ...

I think I should consider Ming and Marlene's suggestion to take up scuba ... boleh venture underwater photography ...

rambomadonna said...

Cousin David: yea yea ... your trip this time so brief. and itu pun just becoz of HAFIZZZZZZZZZZ ... habis muka emel and rumahnya nya jadi bahan subjek.

As of yesterday ... nang best aku rasa camera yar ... worth my every dime.

rambomadonna said...

alamak lupa plak ...

sue: suna belum tgk lagi blog ko. hari dia sampai kami tido pukul 3 pagi ... biasa lah bercerita pasal kehidupan dan latest novel. tapi aku suda kasi tau on ur paragliding adventure ... malam nie aku tunjuk ...

cousin david: mbak ajak sesedap rasa ... bak kata si agnes ... "kenak, ada ku kisah?" hehehe

rambomadonna said...

semin: gambar2 terkini ala2 nigel barker or kid chan will be posted after my next trip to Langkawi on 22-24 may ... ada kursus. and followed by gawai festival starting 30hb.

olpic: biasanya orang ambik photography becoz minat dengan potrait or landscape shoot ... but most end it up jd photographer kenduri kawen hahaha

but for U, anytime beb! I pun perlukan model hehehe

ming.... said...

stuju sgt sgt bout taking up diving!! haha... marlene is back in KL for good!! one fine day, i'll take a drive wif her to ur place!! haha... dunno when la... hehe... jom la we go photography outing!! hahaha....

rambomadonna said...

Ming: come la ... looking fwd to see both of u

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails