Wednesday, October 28, 2009

Sneak Preview

AiYaaaaaaaaaaaaaaa........ so many events to cover, so little time to blog. My weekdays and weekends are fully booked till X'mas. Huhuhuhu. Not going to complain, better than having lonely days and lonely nights ... Plus my "online" time are well spent in Pet Society and Sorority Girls on Facebook. Thanks to Guy Next Door and Son GoKu ( Mr Energy Saving), they are real darlings! Kira now I dah ada Setiausaha Sulit, Bodyguards, Drivers, Escorts and "Sorority Boys" to shop, attack and slap my rivals hahaha ... aduina, so adik-adik gitew.

Nevertheless, these are some pictures on the coming entries. Guess you all boleh agak lah apa citer2 yang akan disensasikan. This time, the pictures mesti lah highlight blog ownernya. Yes, because I am worth it!

Mie in my Bollywood Punjabi Suit for Deepavali.

Mie The Photographer... enjoying the breeze in Sutera Harbour Resort, Kota Kinabalu.

I could hear Amber Leigh, my niece,shrieking voice in my head if she see me in this so PINK baju kurung worn on Niejah's wedding in Kota Belud... "Auntie Mie... why you wear pink!!!! I don't want to friend you." Hmm... what to do, pink is auspicious for a wedding though it doesn't do justice to my V&C body. Hehehe Mana tau, next year Auntie Mie pulak kawin hehehe, HARUS highlight gitewwww...


11 comments:

Si Yoyop Bah... said...

Smlm I chat dgn pengantin Baru...I tya, "Ko rasa sapa yg kawin lps ko?". Dan jawapannya mmg manambahkan keserian di wajah comelku. Huhu

rambomadonna said...

FYI Suhaila, aku sebenarnya mau suruh si Niejah buat acara baling bunga bah selepas aku karaoke... boleh kita berebut siapa yang dapat bunga tu. Baru tau sapa yang akan kawin lepas si Niejah. Tapi ada bah seseorang sudah ndak sabar and "emo" kurang omega-3 sebab mau pegi ke Taman Sierra. Hmmm ...

Si Yoyop Bah... said...

wakakakkakakakka....Hormon seseorng tu tak stabil bah time tu. Hahahah

rambomadonna said...

Kena balance lah bah hormon tu.Kalau ndak, ada jugaklah gambar2 kita baling bunga.

norzah said...

Wow, u sudah slim sekali selepas all the activities yg buat u hilang dari halaman blog utk beberapa hari. I don't know the full story yet tapi dari suara u yg ceria tentu hectic dan riang gila. Nyanyi karaoke tak rekodkan ke dan masukkan dlm blog atau fb sebagai penyanyi misteri. Meletup nanti siapa tau?

rambomadonna said...

Norzah, statement you itew memang MAKE my day .... khasnya setelah mendgr kritikan2 kurang membina dari yoyop dan suna on my figure stats.

memang ada rakaman secara "LIVE" dari KOta belud nyanyian I. Tapi kena tunggu sigu yoyop atau suna uploadkan.

SeMiN said...

Rambo.... ko mmg nampak ayu dgn berbaju pink tu hehehehe :-)))

Si Yoyop Bah... said...

jaime, mmg i nak upload vid ko nyanyi live tp masa rakam, I rakam dlm keadaan 'potrait'. Msk dlm laptop kena pusingkan 90 degree laptop. Skrg kena fikir mcm mana nak pusing 180 degree spy tak perlu btlkan kedudukan lap top.

rambomadonna said...

Semin: I memang sentiasa ayu Min. Kenyataan itew memang tak boleh disangkal.

Yop: Memang ndak boleh dipotraitkan lah sue. Kena tanya Farid atau Suna lah mcm nie.

suna said...

aiseh,..aku cuma ambil pics waktu tu..
Pray dat farid got the whole thing..

BTW, for the record, u r fine as ur are..but the effects of stress are catching up..so for d sake of ur inner and outer health, really hope u can put aside some quality time for urself.
love ya,fren!

Abet said...

simply gorgeous :)

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails