Sunday, October 18, 2009

Uncle Raja

I had this video for quite sometime but haven't had the time to edit it ... enjoy!



12 comments:

Si Yoyop Bah... said...

Mcm tercabut rumput kat tmpat dorg berdiri tu. Hahaha

norzah said...

sampai aksi kick-start motosikal pun ada. Tahan betul Uncle Raja u tu. Happy Deepavali.

rambomadonna said...

Hahaha ... napelah takde orang nak komen pasal movie editing skill i hehehe

Abet said...

im more interested at the girls behind your uncle.. especially the one on the right side... she's kewl .. hehehe

Si Yoyop Bah... said...

Masalahnya Jaime, kami tak nmpk sblm dan slps di edit. Frankly speaking, mcm dirakam dan lps tu diupload je. Haha.

suna said...

adui naa, syoknya dia menari.. but have to agree wit yoyop... part mana ko edit ekceli?

rambomadonna said...

Suna & Yoyop: I am officially "merajuk" dengan kamu berdua. Ndak perasankah opening title dia, ada "phewit" pastu ada perkataan perkataan itew ...

rambomadonna said...

kazen: ya adik angkat aku lah ... mun u are interested terpaksa lah check numerology ko dolok ... even if you pass (katakanlah) being a bachelor (ya example)... mun bulan dan bintang sik matching, reject shop juak.

rambomadonna said...

Norzah: sorry lah tak dapat nak gi your open house... mesti datin kecik ati dengan I. tapi i pun tgh deeparaya hari tu.

You know, every year masa di kuching, my fren at school always amaze ... waa, CNY celebrate, Gawai celebrate, Raya celebrate, Xmas Celebrate... Deepavali jer tak celebrate. Never in my wildest imagination I akan celebrate Deepavali with my foster family ... since 2005 pulak tu.

norzah said...

joidie
Sori subjeknya terlalu menarik hingga lupa peranan editor video clip tu. Ada 5 tempat u edit: masuk intro dgn Misz J Production presents , tukar musik kpd kuch-kuch, u punched in siulan 'Phewitt', komen 'Smack down' dan humor penutup ' alamak memory kad tak chukup'.I still don't know how you did it tapi
memang berkesan. Kalau masukkan bunyi tulang Uncle Raja berkeriut, gendang banggra(?) waktu menari rancak dan Auntie u tu menyanyi dondang sayang sikit waktu meliuk-liuk, lagi hebat, hehe.
Bolehlah mula edit filem. Dah ada fim editor ke?

Si Yoyop Bah... said...

Hahaha...Jaime, can't wait 2 c U 2mrw. Jgn lupa bg rasa apa yg ko janji ya (the mmoncake jelly).

norzah said...

J. Macam mana 'joidie' timbul dlm komen i tu pun i tak tau. I think it the word verification thing, tertaip ditempat buat komen.
Miss u at the open house tapi we know u sebuk berdeepavali. Rumah uncle Raja tu ke? I enjoyed the video clip alot. Penuh semangat dia menari sampai memnya tak boleh tahan!
Kami tunggu cite deepavali u. Tentu syioook, hehe.

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails